Programació
Cicle de Projeccions


Escalada TRAD. Tres generacions d'escaladors i un mateix objectiu

Dijous 29 de Setembre del 2022

Escalada TRAD. Tres generacions d'escaladors i un mateix objectiu

Escalada TRAD. Tres generacions d'escaladors i un mateix objectiu

D'una bonica història surt una idea i amb feina aquesta idea es converteix en realitat i és així com neix TRAD, un documental basat en una via que al seu dia va obrir el Meu pare amb els seus amics, amistat que encara perdura. Una via que durant tres generacions i en tres estils diferents ha fet sommiar a molts. Al 1962 en estil artificial, al 1992 és estil esportiu i al 2022 en estil Tradicional. Creus en les casualitats?
Les tres ànimes del projecte buscàvem tres objectius diferents: Wogü - Cultura de Escalada generar contingut i no només replicar, donar llum a aquestes històries tan boniques que amaga el nostre esport com apassionat i mitjà de comunicació. Guía de Montaña y Escalada - Guille Cuadrado llençar aquest missatge tan necessari que existeix un estil d'escalada que és el més sostenible perquè és el que més respecta el nostre entorn. I jo que a nivell personal buscava aquest petit homenatge en vida al meu pare.
Tot això ens porta a TRAD que projectarem el proper 29 de setembre al CE de Badalona i on esteu tots més que convidats.

.
 
 

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.