Programació
Centre Excursionista


SORTIDA MULTIACTIVITATS

Dissabte 6 de Juny del 2009

SORTIDA MULTIACTIVITATS

SORTIDA MULTIACTIVITATS

El proper dissabte 6 i diumenge 7 de juny es celebraran les Jornades Multiactivitats al Berguedà, amb activitats proposades per les seccions d'escalada, BTT, senderisme i caminades familiars.

JORNADES MULTIACTIVITATS AL BERGUEDÀ. ORGANITZADES PEL CEB 6 i 7 de JUNY DEL 2009 Dissabte 6 de juny a les 08:30, concentració a l'Alberg de Berga www.albergdeberga.com, al Passeig Vila de Casserres número 5. -escalada: activitat a les vies obertes per la secció d'escalada del CEB, de tot tipus de dificultat, a la zona de Malanyeu. Coordina: Joan Pera i Francesc Sunyol. -BTT: ruta amb BTT de dificultat mitjana-alta d'una cinquantena de quilòmetres per la zona del Catllaràs: Coordina: Pito Costa. -senderisme a la zona de. Coordina: Jaume Sunyol. -caminades per familia i pels més petits a la zona del Berguedà. Coordina: Lluí­s Pujol. A les 21:00 sopar a l'Alberg de Berga. Preu sopar: 7'5 Euros .Preu mitja pensió: 26'30 Euros. Imprescindible reserva a secretaria@cebadalona.org o bé al 93 389 43 97 (dimarts i dijous de 20:00 a 22:00). Places limitades. Diumenge 7 de juny a les 08:30 ens tornarem a concentrar a l'Alberg de Berga. Les activitats d'aquest dia seran tota una sorpresa!!

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.