Cartellera
BTT

5a sortida del cicle de BTT

BTT
DE SITGES A SANT SADURNÍ D'ANOIA
13/02/2016
08:00 h.

Lloc i hora de trobada: estació de RENFE de Sitges a les 8h05, hora d'arribada del tren que surt de l'estació de França (7,21) - P.Gràcia (7,29) - Sants 7,36. (des de BDN hi ha un tren a les 7,07 que arriba a Sants a les 7,30). Aconsellable arribar esmorzats (es pot menjar al tren) i portar un bocata, i/o el que vingui de gust, per la ruta.

Partirem de la població marinera de Sitges, l'antiga Blanca Subur, per travessar el Garraf més feréstec, però també l' humanitzat; admirarem racons de gran bellesa,com les masies de Santa Susanna i Olivella; trobarem antics forns de calç, ascendirem a la talaia de la Penya del Papiol, un dels 308 cims dels "100 cims de la FEEC". Farem un descens vertiginós cap a la plana penedesenca, on visitarem la joia romànica de St.Sebastià dels Gorgs, per finalitzar la ruta a Sant Sadurní d'Anoia, on podrem brindar amb cava per celebrar el magnífic recorregut que haurem realitzat.

Inici :estació de RENFE de Sitges.
Final: estació de RENFE de Sant Sadurní d'Anoia.
Longitud: 53 Km.
Desnivells acumulats: + 1100 m; - 980 m
Dificultat: mitjana, des del punt de vista físic. Tècnicament, mitjana-alta per l'abundància de senders a la primera part de la ruta, que exigeixen un cert domini de la bicicleta.
Ciclabilitat: pràcticament total, llevat del primer tram de descens de la Penya del Papiol i alguna forta rampa d'ascens a aquest cim.
Cartografia: Garraf. Esc 1:50000. Mapa comarcal de Catalunya, ICC.
Mapa: https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=zkQKgACcnDlk.kuXTlrT6J1dw

 

Programació de sortides de BTT 2015-2016


+ 5 anys

Divendres 22 de Gener del 2016

Assistents: 0

L'activitat està tancada


Aquesta activitat no té assistents..

Cronologia L'activitat està tancada


No hi ha cap registre

Aquesta activitat no té cap esdeveniment a la cronologia.
 

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.