Notícies
Centre Excursionista


Presentació llibre "Pedalsalcel"

Dijous 17 de Març del 2016

Presentació llibre "Pedalsalcel"

Presentació llibre "Pedalsalcel"

Dijous 17 de març a les 20:00, tindrà a lloc la presentació del llibre "Pedalsalcel". Presentació del llibre de Jordi Pons F. en la recerca i mesura del coll ciclable més alt del planeta, Semo La (5565m).
Tres catalans van recórrer amb bicicleta 2.400 km pels camins més alts del món per demostrar que el coll ciclable més alt del planeta és el Semo La (5.565 m) i no el Khardung La (5.359 m), com s'havia cregut fins al moment. Sortint de Lhasa (Tibet xinès), es van dirigir cap al Camp Base tibetà de l'Everest i posteriorment fins a Katmandú (Nepal). En un segon viatge, van pedalar pel solitari Tibet central i després cap al Ladak o Tibet indi.
Una història plena d'humanitat, amb moments difícils i altres d'exultants, ambientada en el context de la història i el conflicte que viu el Tibet en ple segle XXI. Uns viatges que els van unir per sempre més.

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.