Notícies


239 notícies | Pàgina 1 de 48

NOVA JUNTA

19 de Maig del 2022

Junta

NOVA JUNTA

En l'Assemblea extraordinària del passat dijous 28 d'abril es va proposar i votar afirmativament una nova junta per dirigir el Centre Excursionista de Badalona.

Els membres de la nova junta son:  David Campany, president; Eduard Villares, secretari; César Armengod, tresorer i  els/les vocals Elisenda Fuertes, Xavier Gil, Lluís Pujol, Pep Montes, Joan Talarn
En el mateix acte, la junta entrant va agrair als membres de la junta sortint tots els anys de dedicació al front de la institució. Cal valorar l'esforç que han fet  per potenciar les diverses seccions, per la consolidació total de les projeccions, per la implementació de l'aplicació Playoff  i per l'empenta que van donar per fer el trasllat de la seu social en plena pandèmia.
 
Ara, ja ben instal·lats a la nova seu del carrer Sant Miquel, la nova junta es proposa, entre altres coses: augmentar la massa social del centre, calendaritzar i ordenar totes les activitats que es fan, organitzar una nova secció de senderisme i anar preparant la celebració del centenari del centre que es celebrarà el 2025 
Per tots aquests objectius, la nova junta voldria comptar amb el màxim ajut dels socis i sòcies; i si algú te noves idees i propostes, que no dubti en presentar-les que sempre seran ben rebudes i escoltades.
 

 

Desitgem a la nova junta molta sort i una bona governança en aquesta nova etapa del nostre Centre Excursionista de Badalona.

Projecció Llum i Llibertat

18 de Maig del 2022

Junta

Projecció Llum i Llibertat

 El proper dimecres 18 de maig, a les 19 h, es projectarà al Círcol el documental Llum i llibertat, que il·lustra l’encesa de 131 farells als cims de Montserrat, en homenatge als 131 presidents que la Generalitat de Catalunya ha tingut al llarg de la seva història. El Centre Excursionista Badalona va participar amb l'encesa d'una de les agulles, Serrat de la Pastereta.

Com a entitat col·laboradora en aquest acte, us convidem a assistir a aquesta projecció, totalment recomanable. A més, s'aprofitarà per presentar la Via Pirenaica, nou projecte que es realitzarà aquest estiu per il·luminar el Pirineu des del País Basc a Catalunya, i en el qual tenim la intenció de participar com a entitat excursionista.

Per poder assistir a la projecció heu de reservar les entrades gratuïtes a través de l'enllaç d'Entràpolis https://www.entrapolis.com/entrades/via-pirinenca-llum-per-la-independencia.


CEB - Projecció 'Fotografies i Muntanyes' - 21/Abril a les 20:30h

21 d'Abril del 2022

Cicle de Projeccions

CEB - Projecció 'Fotografies i Muntanyes' - 21/Abril a les 20:30h
Jaume Altadill - "Fotografies i Muntanyes"
Dijous, 21 d'abril a les 20:30h
Centre Excursionista de Badalona (c/ Sant Miquel, nº 34, Badalona)
Entrada lliure
Organitza: Centre Excursionista de Badalona
 
Sinopsi: Recull de fotografies de tota una vida de viatges de muntanya a càrrec d'un dels fotògrafs de referència del món alpínistic català.
 
La presentació del llibre anirà a càrrec de l'alpinista Jordi Pons.

CEB - Projecció 'Tresc del Annapurna' - 24/03 a les 20:30h

24 de Març del 2022

Cicle de Projeccions

CEB - Projecció 'Tresc del Annapurna' - 24/03 a les 20:30h
David Roig - "Tresc del Annapurna"

 

Dijous, 24 de març a les 20:30h
Centre Excursionista de Badalona (c/ Sant Miquel, nº 34, Badalona)
Entrada lliure
Organitza: Centre Excursionista de Badalona
 Sinopsi: En aquesta Projecció del famós Trekking dels Annapurnes coneixerem la seva ruta i els atractius turístics i de muntanya que ens trobarem durant el seu llarg trajecte. Però per entendre millor la cultura nepalí farem una introducció a les seves tradicions,  gastronomia, curiositats i els seus monuments més destacats.

CICLE DE PROJECCIONS - Memorial Enric Font

7 d'Abril del 2022

Cicle de Projeccions

CICLE DE PROJECCIONS - Memorial Enric Font

Aquest acte vol ser un homenatge a un muntanyenc que ens va deixar ara fa 40 anys quan intentaven assolir el cim del Manaslu l’any 1982.  Podrem veure dues pel·lícules filmades per l’Enric. Una és una pel·lícula inèdita ( El Balaitus per la Bretxa Latour amb esquís ) i l’altra és la primera pel·lícula que ell va filmar i sonoritzar fent la travessa amb esquís a la Vanoise a l’Alta Savoia francesa.

L'acte l’iniciarem amb el glossari que farà en Jordi Canals, que va ser l’últim que va estar amb l’Enric en vida pujant el Manasalu. I seguidament en Ferran, fill de l’Enric, farà la presentació de la primera pel·lícula del Balaitus amb esquís que durant la pandèmia ha estat digitalitzada.,

 

La segona pel·lícula « l’Alta Ruta a la Vanoise » amb esquís la presentarà en Jaume Ferret que coneix molt bé la història d’aquesta pel·lícula.

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.