Piulada
Excursionisme CEB

Al monestir de Montserrat pel camí de les Batereis


Dimarts 11 de Desembre del 2012

Una bona passejada per un matí fred d'hivern: des de l’església de Collbató pujar al monestir pel camí de les Bateries ( o camí vell de Montserrat) i baixar pel de les Feixades. El començament del camí està situat a uns 300 metres de l’església de Collbató, seguint pel camí de la Vinya Nova.
Cal posar-hi unes 2,5 hores de pujada i unes 2 hores de baixada per guanyar els 450 metres aprox. de desnivell. A destacar: les restes del camí empedrat de les Bateries, la solitud de la vall del torrent de la Font Seca, el sol que hi toca en tot moment, les magnífiques vistes cap a l’Anoia i el Baix Llobregat; a la baixada pel camí de les Feixades hem admirat l’obra feta a la roca per excavar-hi dos revolts i guanyar un desnivell d’uns 20 metres; i arribant a les Coves del Salnitre, el pas arran de la vermella Paret de la Codolosa que sembla que hagi de caure damunt del caminant en qualsevol moment.
Trobareu una bona explicació a:
http://www.taverna.cat/2011/02/collbato-montserrat-collbato.html

Lydia Rabascall i Joan Talarn


Nou comentari
 

Comentaris:0


No hi han comentaris per aquesta piulada...

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.