Piulada
Esquí de muntanya

Tuc d'Arres-Entecada i Tuc d'Armèros


Dilluns 24 de Desembre del 2012

Dissabte: sortim del Portillon per ascendir al Tuc d'Aubars. Carenem fins el Tuc d'Arres, descens fins a la cabana de Campsaure, cabana de Romingau i cim de l'Entecada. Les vistes sobre el massís de la Maladeta i les muntanyes del Luchonaise són senzillament espectaculars. Pendents molt suaus i molt esquiables. La neu, una autèntica pudrimenta: humida, pesada i falsa, a excepció dels primers metres de descens des dels cims d'Arres i Entecada. Fa moooolta calor i ens permetem fer un descens a l'estil "cunill". Tornem al cotxe pel Coth de Baretja.
Diumenge: deixem el cotxe aproximadament un quilòmetre passat Bagergue. Pugem a l'Armèros i baixem pel torrent orientat al sud-oest per enllaçar amb la pista que puja a Varradós. Finalitzem el descens per la pista fins al cotxe. Les condicions molt diferents a la zona del Portillon, amb neu primavera excel·lent que ens fa gaudir del descens a base de bé!!
Agraïr a en Carles Lluch els seus consells sobre la zona. Ambdues sortides són molt recomanables. Merci Carles!!
Hem fet l'activitat: César, Mireia, Manel i Pito.


+ 11 anys
Pujant Tuc d'Arres

Pujant Tuc d'Arres

Baixant Tuc d'Arres

Baixant Tuc d'Arres

Pito, César, Mireia i Manel a l'Armèros

Pito, César, Mireia i Manel a l'Armèros

Baixant Armèros

Baixant Armèros

Baixant Armèros

Baixant Armèros

Imitant Mr. Broch. Descens cunill el primer dia d'hivern!!

Imitant Mr. Broch. Descens cunill el primer dia d'hivern!!

Nou comentari
 

Comentaris:0


No hi han comentaris per aquesta piulada...

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.