Piulada
Excursionisme CEB

Sant Llorenç del Munt


Diumenge 13 de Gener del 2013

sortida de senderisme de la secció infantil del CEB.
Ens trobem un grup d'unes 15 persones a l'enorme aparcament del Coll d'Estenalles. Matí fred i cel molt ennuvolat. Prenem el camí de pujada al cim del Montcau, on hi accedim en uns 20'. La visibilitat és nul·la i el vent hi bufa fort. Després de fer-nos la fotografia de grup, comencem a baixar amb compte de no relliscar pel conglomerat humit. Arribem al Coll d'Eres, on prenem la pista de l'esquerra i baixem fins la cova Simanya. Aprofitem l'aixopluc per a esmorzar i evitar el vent i la neu que ha començat a caure (alguns dels flocs són de tamany generós). Amb els frontals explorem la cova fins que l'aigua ens barra el pas i ens força a desfer tot el recorregut. Recuperem les motxilles i, per un estret sender, no sense haver de superar algunes dificultats (incloent la instal·lació d'una corda per a superar, canalla inclosa, una xemeneia vertical), accedim, de nou, al coll d'Eres. Des d'aquí, una curta passejada ens retorna al Coll d'Estenalles. La intenció és quedar-nos-hi a dinar, però segueix nevant, fa fred i no disposem d'aixopluc. Ens conformem a fer un entrepà al costat dels cotxes i retornem a les nostres càlides llars.
Recorregut d'unes 4-5h.
Penjo algunes fotografies (si voleu alguna còpia, me les podeu demanar a dch2607@hotmail.com).


+ 11 anys
cim del Montcau (david campany)

cim del Montcau (david campany)

St Llorenç del Munt i l'Obac (david campany)

St Llorenç del Munt i l'Obac (david campany)

camí del Coll d'Eres (david campany)

camí del Coll d'Eres (david campany)

Neu al Coll d'Eres (david campany)

Neu al Coll d'Eres (david campany)

Nou comentari
 

Comentaris:0


No hi han comentaris per aquesta piulada...

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.