Piulada
Esquí de muntanya

ull de ter


Dissabte 2 de Març del 2013

mirem d'aprofitar la darrera llevantada. A veure si ha estat generosa al Pirineu Oriental. I la resposta és: no gaire. Neu escasa i acumulada a les fondalades, a conseqüència del vent. Carenes ventades. Pujem pel mig del torrent des de l'aparacament inferior. Remuntem el Coll de la Marrana i, fent autèntiques 'virgueries' per l'escasetat de neu, ens situem sota la pala del Bastiments. Fem cim i ens traiem els esquís per baixar per l'aresta nord, direcció al Bacivers. Per una pala a meitat de la carena fem un curt descens fins a una zona plana, on tornem a enganxar pells i pujem el Bacivers. Molt bon descens per la pala sud (neu un xic humida i pesadeta a la part superior). Tornem a situar-nos al mateix pla i repetim l'operació de pells, ara per a remuntar fins el coll est del Bastiments, on amb penes i treballs (i esquivant molts rocs) fem un descens fins a les pistes de Vallter i, finalment, el cotxe.
Fem l'activitat: Isra Roca i David Campany.
p.d. no penjo fotos perque no hem pres la càmara. I si en tingués, tampoc les penjaria perque és un 'conyàs' (amb tot el 'carinyo').


+ 11 anys
Nou comentari
 

Comentaris:0


No hi han comentaris per aquesta piulada...

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.