Piulada
Escalada

Aresta Sampietro i Via Optima (Montserrat)


Dissabte 2 de Març del 2013

Aresta Sampietro 115 mts V+/Ae

Mentre esmortzabem al bar varem trobar-nos al Toni de Sabadell que anaba sol i el vam convidar a escalar amb nosaltres el Suñol fa la proposta de anar a la Cara de Mico escalar la Sampietro i empalmar amb la Optima fem dos cordades i anem cap allà La Sampietro está ben equipada amb parabolts el primer llarg es pot empalmar amb el segon la 2ª tirada es la més exigent es pràcticament tota d'artificial on en alguns pasos costa d'arribar al seguro la sortida en lliure també es tiesa però amb bona pressa Caldran unes 16 cintes i estreps
cordada: Suñol i Toni
cordada: Pani i Rafa

Via Optima 165 mts V/A0e

Via situada a la cara SO del Gorro Frigi
cuatre llargs amb un munt de parabolts,el accés es pot fer per la canal de baixada de la Cara de Mico fins a un bosquet allà trovarem els primers bolts grocs, la via ens porta fins al cim del Gorro Frigi, descens per el cami ferrat.
cordada: Suñol i Pani



1ª cordada

1ª cordada

2ª cordada

2ª cordada

llarg d'artificial Pani i Rafa

llarg d'artificial Pani i Rafa

llarg 1 via Optima

llarg 1 via Optima

Nou comentari
 

Comentaris:0


No hi han comentaris per aquesta piulada...

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.