Piulada
Esquí de muntanya

Devoluy


Dilluns 1 d'Abril del 2013

Bona innivacio a la zona del Devoluy. Risc elevat d'allaus que no ens permet fer tots els itineraris amb una certa garantia. La meteorologia i aquest elevat risc nomes ens deixen fer tres excursions. Fem nit a la gite la Rocher Ronde de Lachaud, punt d'inici de les tres sortides.
Dilluns fem la Rocher Ronde, una de les classiques de la zona. Pala final superesquiable i en bones condicions. Neu pols una mica encrostada en la part superior i primavera molt bona en la part inferior.
Dimarts fem el Rama. Els constants canvis de temperatura provocats per la boira i la insolacio deixen la neu en molt mal estat. Costa innegociable en gairebe tot el descens.
Dimecres fem la Tete de Vallonpierre. L'unic dia de bon temps gaudim d'una sortida de gran categoria. Neu excel.lent en tot l'itinerari. Pala final amb algun tram de S4 on cal extremar les precaucions.
A partir del dijous ens traslladem a la zona del Champsaure i no gaudim de cap dia de bon temps. Avancem la tornada, mala sort!
La zona del Devoluy dona molt joc per a fer sortides en base a un punt de partida com Lachaud. Mes complicat fer travesses de varies etapes. Geografia calcaria molt semblant a la zona de l'Aspe. Molt i molt recomanable.
Hem fet l'activitat: Manel Orbay, Manel Garcia, Manel Broch, Marta, Quim, Salva i Pito.


+ 11 anys
Nou comentari
 

Comentaris:0


No hi han comentaris per aquesta piulada...

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.