Piulada
Esquí de muntanya

Tres Colls de Núria-Nou Creus i Carançà


Diumenge 5 de Gener del 2014

Comencem el 2014 fent un parell de sortides per la vall de Núria. Condicions molt justes, tot i que es pot fer alguna cosa.
Divendres faig la travessa dels tres Colls. Només m'he de treure els esquís un tram de 50 metres sota el cim del Finestrelles, abans de baixar del Coll de la Torre d'Eina i abans d'arribar al Coll de Nou Fonts. Tot plegat, poca cosa. Neu de tots colors: pols acumulada a les torrenteres, crosta a cares nord i primavera a les cares sud.
Diumenge el panorama ha canviat una mica. La nevada ha acumulat força neu al fons de les valls i le neu s'ha endurit a les pendents exposades al vent. La pujada al Nou Creus es fa tota amb esquís des de Núria, però la baixada a Carançà pel costat del Pas del Porc la deixem a mitges doncs la neu està feta un vidre. S'ha d'anar amb compte! El Puigmal es veu moooolt just i encara no està en condicions per fer-lo amb garanties d'èxit.
Pito.


Vall d'Eina

Vall d'Eina

Vall de la Riberola

Vall de la Riberola

Coll Bernat

Coll Bernat

Flanqueig Nou Fonts

Flanqueig Nou Fonts

Puigmal. Molt justet!

Puigmal. Molt justet!

Nou comentari
 

Comentaris:0


No hi han comentaris per aquesta piulada...

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.