Piulada
Excursionisme CEB

TRAVESSA DEL MONTSENY


Dilluns 19 de Maig del 2014

Aquest diumenge la Lorena i en David ens hem decidit a fer la de Travessa del Montseny, aquesta caminada forma part del circuit de la copa catalana de caminades de residència. Amb 2500m de desnivell positiu, 2700 de negatiu i 47.5 Km de recorregut surt des d’Aiguafreda i acaba a Gualba, passant per tots els cims del Montseny. (Tagamanent, Matagall, Agudes, Turó de l’home)
Aquesta ha estat la 39ena edició de la caminada, si bé per a nosaltres era la primera vegada que la fèiem i teníem certs dubtes sobre la duresa del recorregut, finalment ens posem a caminar a ¼ de 7 del matí, amb algun petit impediment físic inclòs però amb molta il•lusió.
Al cap 11 hores i d’haver-la acabat amb molta dignitat només podem dir que l’experiència ha estat del tot recomanable i amb ganes de poder-la repetir.


+ 9 anys
Cim del Tagamanent

Cim del Tagamanent

Nou comentari
 

Comentaris:0


No hi han comentaris per aquesta piulada...

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.