Piulada
Senderisme

MONTNEGRE- Turó Gros


Divendres 30 de Maig del 2014

MONTNEGRE

TURÓ GROS
Excursió núm. 66, CLIMENTS
Divendres 30 de maig 2014

Normalment quan es parla del Montnegre s'acostuma a fer la visita al petit núcli
que envolta l'església de Sant Martí i passar-hi el dia com a finalitat única de la sortida, i hom s'oblida que el que dóna nom al Montnegre és la serralada que s'aixeca de llevant a ponent fins a una altura de 757metres, on no trobarem en tota la comarca del Vallès Oriental una serra com aquesta, que marca frontera natural entre les comarques del Vallès Oriental i el Maresme.
És un talus orogràfic de més de 6 quilìometres d'es a oest que s'aixeca de forma abrupte per totes bandes formant frontera natural entre comarques. La frondositat de l'arbreda és sols comparable amb la del Montseny, i que en diversos llocs el brancatge dels faigs arriba a aixecar-se fins als quaranta metres.
Des de Sant Celoni s'arriba en automòbil fins a Sant Martí de Montnegre, i en 3 hores llargues es pot fer el cim i retornar (itinerari circular), altra vegada a Sant Martí.
Ells/ elles: Alejandro, Teresa, Josefina, Jaume, Marcel, Joan O., Joan B., Neus D., Alex, Llorenç, Mercè, Víctor, Teixi, Neus, Maria Rosa, Enric.

Jaume Suñol


+ 9 anys
Roure majestuos

Roure majestuos

Faixos d'en Preses

Faixos d'en Preses

La Telefonista ó Turó Gros

La Telefonista ó Turó Gros

El roure de Santa Maria

El roure de Santa Maria

Sta. Maria de Montnegre

Sta. Maria de Montnegre

Alzina grossa de Can Preses

Alzina grossa de Can Preses

Sant Marti de Montnegre

Sant Marti de Montnegre

Els Climents

Els Climents

Nou comentari
 

Comentaris:0


No hi han comentaris per aquesta piulada...

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.