Piulada
Alta muntanya

Mulhacen


Diumenge 10 de Juliol del 2016

El dia 5 de juliol de 2016, 8 jovenets (en total 556 anys) varem ascendir al Mulhacen (3479 m.) des de l'Alt del Chorrillo (2700 m.)
Dificultat tècnica: Cap, només es tracta de reseguir un corriol-itinerari senyalitzat d'uns 5'9 km. de recorregut i 779 m. de desnivell. Cal tenir en compte peró, el desnivell, l'altura i els possibles canvis de temps.
Temps amprat.- Pujada 3 hores, Vaixada 2 1/2 hores.
Des de l'oficina del Servicio de Interpretación de las Altas Cumbres, situada al bonic poble de Capileira (1400 m.), Surt un autobus en el qual cal reservar plaça per endavant, autobús que per pistes forestals restringides al trànsit, en poc mes de una hora i quart et trasllada fins a l'Alto del Chorrillo i des d'allí cal prosseguir a peu fins al cim.
En apropar-nos al cim ens va sorprendre gratament la presència de diverses cabres salvatges, que acostumades a la presència dels homes, s'acosten per menjar el que aquests deixen al seu abast, cas curiós és que les pomes no els agraden.
Els "Climents" continuen donant-se canya.


+ 7 anys
Nou comentari
 

Comentaris:0


No hi han comentaris per aquesta piulada...

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.