Piulada
Alta muntanya

MONT MAUDIT + MB TACUL+ AG. TOUR


Dimecres 17 d'Agost del 2016

QUINZE DIES PELS ALPS.-
Les muntanyes alpines són un terreny de joc magnífic. Molt gran, molt divers, molt seriós. Sempre que tenim ocasió anem a recórrer les seves rutes, amb la mateixa il•lusió i respecte del primer dia.
Primer visitem el Massís del Mont Blanc, bressol de l’alpinisme i lloc de peregrinació dels muntanyencs de tot el món.
Pugem el Mont Maudit (4465m), una muntanya amb una ruta glacial delicada i un cim monoplaça format per una dent de roca. De baixada també coronem el Mont Blanc du Tacul (4248m). Chamonix ens acull amb un grand beau inusual i l’aprofitem fent una ascensió a l’Aiguille du Tour (3540m), una esmolada agulla situada entre les glaceres de Tour i de Trient, ja en territori suís. Segueix el bon temps i voldríem aprofitar-lo seguint fent ascensions pel massís, però tenim altres muntanyes al cap i marxem a Grindelwald a l’Oberland Bernés per a continuar la campanya.


+ 7 anys
Nou comentari
 

Comentaris:0


No hi han comentaris per aquesta piulada...

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.