Piulada
Esquí de muntanya

Pic de la Carbassa (La Cerdanya).


Dissabte 21 de Gener del 2017

Queda oficialment inaugurat el calendari d'esquí de muntanya del CEB. Aquest passat dissabte hem pogut gaudir de la neu acabada de caure a la Cerdanya. Ens trobem una fantàstica vall tenyida de blanc. Un nombrós grup (en som 20!!) hem accedit amb els cotxes (i les corresponents cadenes, alguns d'ells) fins una mica més enllà del poble de Meranges, seguint la carretera que mena al refugi de Malniu. Amb esquís als peus des del principi, remuntem el Bosc de Sequers fins que davant nostre s'obre el Clot de Fontberenella. Les carenes estan molt ventades i encarem directament el cim de la Carbassa, prenent les pales amb millors condicions de neu. Accedim al cim i reagrupem tot el grup sota unes condicions que no són gaire agradables, amb vent fort i fred que no permet gaudir del paisatge ni prendre una sola fotografia. Decidim realitzar el descens pel mateix recorregut de pujada i podem gaudir de molt bones condicions de neu, entre pols i un xic endurida a cotes més altes i més humida, a mesura que anem perdent alçada. El darrer tram fins els cotxes seguim la pista, colgada de neu, que ens facilita el retorn.
I la sorpresa final, malgrat ésser quarts de sis, podem degustar unes fantàstiques viandes a la fonda de Meranges. A saber: trinxat de la Cerdanya, civet de cabirol, estofat de vedella amb bolets, espatlla de xai,..... Tot plegat, per ensalivar !!
Desnivell: 1000m, aproximadament.


+ 7 anys
Esquís als peus des de l'inici

Esquís als peus des de l'inici

Remuntant el Bosc de Sequers

Remuntant el Bosc de Sequers

Deixem el bosc enrera

Deixem el bosc enrera

Fort vent a la carena

Fort vent a la carena

Si això és guerra, que no vingui pau!

Si això és guerra, que no vingui pau!

Nou comentari
 

Comentaris:0


No hi han comentaris per aquesta piulada...

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.