Piulada
Esquí de muntanya

Pic de Pedourrés (Ariège)


Dissabte 25 de Febrer del 2017

Continuant amb el cicle de sortides d'esquí de muntanya del CEB, fem el pic de Pedourrés (Ariège) fent la volta circular al pic de Nérassol.

Sortim del poble d’Hospitalet-près-l’Andorre (1.429 m) i remuntem amb els esquís als peus i sense dificultats la vall d’Arques fins al cim del Pedourrés (2.468 m). Posteriorment fem un descens per neu primavera, més pròpia del més d’abril, i que ens fa gaudir d’allò més fins arribar a l’estany de Pedourrés. El dia és clar, sense un núvol, i amb temperatura primaveral fet que ens anima a tornar a posar pells i foquejar fins al coll de Siscar (2.440 m). Des d’aquest punt comencem un descens fantàstic per la vall de Siscar fins a arribar al cotxe amb els esquis als peus, amb un tram final amenitzat per un bosc divertit.
Una gran sortida amb bona neu, un temps esplèndid i una companyia excel·lent!


+ 7 anys
Sortida del poble

Sortida del poble

Pujada al cim

Pujada al cim

Pujant a la portella de Siscar

Pujant a la portella de Siscar

Al fons, cim del Pedourrés

Al fons, cim del Pedourrés

coll de Siscar

coll de Siscar

Descens

Descens

Descens

Descens

Cim del Pedourrés

Cim del Pedourrés

Nou comentari
 

Comentaris:0


No hi han comentaris per aquesta piulada...

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.