Piulada
BTT

8a sortida cicle BTT. Vall de Bianya


Dilluns 24 d'Abril del 2017

ruta circular entre les comarques de la Garrotxa i el Ripollès. Grup de 20 persones que ens trobem al cor de la Vall de Bianya per fer una primera pujada al Coll de Passa-Serres. Bona escalfada de cames superant unes rampes que tiben d'allò més les cadenes de les nostres bicicletes. Ràpid descens fins l'entrada de la Vall del Bac, amb primera caiguda amb sang inclosa. Remuntem la vall fins la sortida del coll de Capsacosta: parada tècnica per punxada. Carretera fins a Sant Pau de Segúries, on reposem forces a base d'entrepà i algú s'atreveix a remullar-ho amb cervesa. Ens apropem a Sant Joan de les Abadesses on toca remuntada del Collet de l'Home Mort per pista envoltada de bosc de ribera i faig. Comencem la baixada cap a l'ermita de Santa Llúcia de Puigmal: segona caiguda amb sang, aquesta vegada per una tanca de control de bestiar. El grup, però, encara és sencer. Entrada de retorn a la Vall de Bianya per sender tècnic que genera un parell més de caigudes sense emissió sanguinolenta.... Gran recorregut en condicions plenament primaverals.


+ 6 anys
rodant pel cor de la Vall de Bianya

rodant pel cor de la Vall de Bianya

superant el Coll de Passa-Serres

superant el Coll de Passa-Serres

remuntant la Vall del Bac

remuntant la Vall del Bac

la junta del CEB no se'n perd ni una !!

la junta del CEB no se'n perd ni una !!

inici de pujada al Collet de l'Home Mort

inici de pujada al Collet de l'Home Mort

Ermita de Santa Llúcia de Puigmal

Ermita de Santa Llúcia de Puigmal

descens de retorn a la Vall de Bianya

descens de retorn a la Vall de Bianya

descens de retorn a la Vall de Bianya

descens de retorn a la Vall de Bianya

Nou comentari
 

Comentaris:0


No hi han comentaris per aquesta piulada...

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.