Piulada
Escalada

Via integral d'en Pitu i la Nùria (Mirador de St Joan, Montserrat)


Dissabte 2 de Setembre del 2017

180 mts. V+/A0/A1e

Un cop pasem l'ermita de St Joan (ruines) agafar un cami a l'esquerra amb marques blaves, el seguim pocs minuts fins trovar un desviament a la dreta que fa pujada fins arribar a un collet amb un arbre seguir el flanquiex que passa pel inici de La Torna (dues xapes grogues al inici)girar a l'esquerra i seguir un cami que va baixant i sembla que ens anem apartant de la nostre via, al cap de baixar uns 10 minuts el cami fa un revolt i s'encara a la paret, seguim uns metres i agafem un desviament a la dreta barrat amb troncs al terre i al cap de 5 minuts estarem al peu de via (xapes grogues) a l'esquerra d'una altra via dels germans Massó.
La via està molt ben assegurada, entretinguda, alguna laja amb mala pinta, el pasos dificils es poden fer amb Ae alguns i amb A0 els altres, portar unes 15 cintes, algunes llargues pels flanqueixos, reunions i estreps opcionals. Per tornar es baixa amb 10 minuts (alguna marca verda) fins l'ermita de St Joan , despres St Onofre i cap avall a fer unes birres

cordadas: Jordi i Joan
Pani i Rafa


+ 6 anys
peu de via

peu de via

llarg 1

llarg 1

llarg 2

llarg 2

llarg 2

llarg 2

llarg 5

llarg 5

cim

cim

cim

cim

a aquesta no li calien els peus de gat

a aquesta no li calien els peus de gat

vista des del cim

vista des del cim

Nou comentari
 

Comentaris:0


No hi han comentaris per aquesta piulada...

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.