Piulada
Esquí de muntanya

Els sis colls d'Airoto


Diumenge 22 d'Abril del 2018

Feia temps que volíem visitar el refugi lliure d’Airoto i les seves solitàries valls. A l’estiu és un lloc amb grans pedregams que li cal una gran innivació per ser esquiable. La gran quantitat de neu que tenim aquesta temporada ens ha donat l’oportunitat.
Sortim del port de la Bonaigua amb els esquís als peus i anem de travessa per la ruta anomenada “Els sis colls d’Airoto”. Una successió de valls i colls en un continu posar i treure pells. Colhada Montanhon, Tuc de la Cigalera, estany Pudo, coll Garrabea, estany del Rosari, Plans Isavarre, coll sud del Serrat , estanys i refugi d’Airoto.
Dormim al refugi i el diumenge tornem pel coll de Moredo i pugem al Tuc de Bonavé (2720 m), el gran vigia de la zona. Malgrat el seu nom que ens feia pensar en un pic amable i “bon jan”, finalment va resultar molt laboriós i exigent. Esquí + Alpinisme.
Mireia i Cèsar.-


+ 6 anys
Nou comentari
 

Comentaris:0


No hi han comentaris per aquesta piulada...

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.