Piulada
Excursionisme CEB

Cresta de la Clusa


Montse i Jaume | Dimecres 31 de Juliol del 2024

Es tracta de cinc agulles encadenades situades al bell paratge de la Clusa a prop de Sant Romà de la Clusa. entretinguda cresta que en cap moment tens sensació de perill. Els ràpels estan assegurats amb cadena i anella i el més llarg és de 30 metres. cal portar corda de 60 o dues de 30.

La primera i  tercera agulles  són pujades curtes però nosaltres les vàrem pujar assegurats per seguretat. En la quarta hi han graons de ferrada però sense línia de vida, cal assegurar-se.

Hi han diversos ràpels de baixada. El més divertit es troba en la tercera agulla: Un ràpel de 30 m. amb una sortida exposada i seguida d'un ràpel de 20 m. amb un cable guia mitjançant el qual es pot atravessar el barranc.

 

 


Vista de les cinc agulles

Vista de les cinc agulles

Curta escalada a la tercera agulla

Curta escalada a la tercera agulla

Ràpel 3a. agulla

Ràpel 3a. agulla

Prats del Clot

Prats del Clot

Nou comentari
 

Comentaris:0


No hi han comentaris per aquesta piulada...

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.