Piulada
Esquí de muntanya

TRAVESSA DÔMES DE MIAGE.


Dimarts 2 de Juny del 2009

Finalitzem la que ha estat la millor de les temporades amb esquís amb la travessa als Dômes de Miage. Tot i que hem de fer una bona patejada amb esquís a l'esquena, la ruta s'ho val. Sortim de l'aparcament de Le Cougnon amb esquís a l'esquena fins al refugi de Tré la Tête. L'endemà no ens posem les taules fins la cota 2.400, on comencem l'ascensió al Pain de Sucre du Mont Tondu. Tot i la poca neu, la qualitat és excepcional. Arribem al cim amb esquís i fem un descens boníssim amb unes increíbles vistes al massís del Mont Blanc. L'endemà, la jornada que bé es mereix aquesta travessa. La travessa als Dômes de Miage amb el fantàstic descens per la gelera d'Armancette. La nevada del dia anterior ens ha deixat unes condicions brutals per efectuar el descens, que allarguem fins la cota 2100. Arribats al llac d'Armancette, fem un bany per celebrar aquesta gran temporada. Sens dubte, la millor de totes les que recordem. Hem esquiat set mesos! Del novembre fins al juny. Hem fet l'activitat na Mireia, en Luís, en Joan, en Rafael, en Paco i en César del Puigcastellar i n'Isra i en Pito.


http://www.youtube.com/watch?v=iosBinnwDv4


+ 14 anys
Pujant Pain de Sucre du Mont Tondu

Pujant Pain de Sucre du Mont Tondu

Descens Pain de Sucre du Mont Tondu.

Descens Pain de Sucre du Mont Tondu.

Descans a la gelera de Tré la Tête.

Descans a la gelera de Tré la Tête.

Cabra.

Cabra.

Pujant Dômes de Miage.

Pujant Dômes de Miage.

Pujant Dôme de Miage oriental.

Pujant Dôme de Miage oriental.

Travessa Dômes de Miage.

Travessa Dômes de Miage.

Travessa Dômes de Miage.

Travessa Dômes de Miage.

Nou comentari
 

Comentaris:0


No hi han comentaris per aquesta piulada...

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.