Piulada
Escalada

Via del Pa de kilo a la Serra de San Joan


Dissabte 12 de Desembre del 2009

Via de 260 metres ,grau V-A1,de roca calcària, en general compacta, excepte al segon llarg, i al final de l´ultim llarg que aquí esta molt descomposta. Total set llargs. A destacar el sisè llarg, de 45 metres, per mi el més bonic, amb passos preciosos de diedre, fissures, placa, superant els desploms, i passa pel costat dret de la planta (sabina) que li dona el nom a la via, tenint la forma d'un pa de mides molt grans i que s´extèn per sobre la placa. Via semiequipada poguent protegir amb friends, tascons, bagues sabineres pràcticament tots el llargs. Les reunions amb parabolts, i la via amb alguns espits, bolts, i claus amb unes malles de cadena, bastant curioses. Per mi una via disfrutona, excepte el segon llarg que és de tràmit. El descens el fem, per l´esquerra des de la primera corva de la pista(fita) seguint las torres de la corrent, fins al camí que ens porta al cotxe .
Cordada Antonio,Jordi
Cordada Jose,Joanet


+ 14 anys
Antonio al tercer llarg

Antonio al tercer llarg

vista del sise llarg amb el pa de kilo amb en Jordi

vista del sise llarg amb el pa de kilo amb en Jordi

En Jose de l´altre cordada arribant  a la reunio 6

En Jose de l´altre cordada arribant a la reunio 6

l´Antonio començan el sete llarg

l´Antonio començan el sete llarg

En Joanet de l ´altre cordada arribant a la segona reunio

En Joanet de l ´altre cordada arribant a la segona reunio

En Joanet de l´altre cordada superant el cuart llarg

En Joanet de l´altre cordada superant el cuart llarg

en Jordi despres de pasar pel pa de kilo

en Jordi despres de pasar pel pa de kilo

Nou comentari
 

Comentaris:0


No hi han comentaris per aquesta piulada...

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.