Piulada
Escalada

Via Lord Byron a l'agulla de les Dues Puntes de la nord d'Agulles de Montserrat


Diumenge 4 de Juliol del 2010

Via amb segell David Hita, guardià fidel, incansable i segurament màxim coneixedor de l'emmurallat nord montserratí, el qual ja fa uns anyets ens va obsequiar amb un traçat gens decebedor com és la via Lord Byron a la fresca i poc concorreguda pared nord d'agulles.
Com era d'esperar a una via del pavutot David, haurem de saber que les fissures seran més exigents del que semblen a la ressenya, ja sigui perquè el companyó, clàssic de formació, no hi ha fissura que se li resisteixi,com pel material 'clàssic' empleat per ell en el dia de l'obertura, en que ens trobarem nombrosos tacs de decoració, molt bonics i artesanals, això sí, jeje.
Per tant ja entrant en matèria explicativa i útil per a vosaltres, saber que caldrà portar un bon joc de friends(algun gran ens hagués anat bé per no passar tanta por, jeje)sobretot mitjans i grans(1-4), però també aliens i tascons. Els claus posats són de fiar, encara que siguin artesanals. La roca en els llargs de fissura a mirar-s'ho, en placa de bona a boníssima.
Semiquipada amb espits claus, ponts de roca i tacs (de decoració).
El llarg més dur el 3er, marcat de 6a i Ae(tenia color però millor per un altre dia, jeje) però com ja he dit, pujar almenys un grau.
El llarg del pèndol(4rt), brutal ,llarg d'antologia per ser cara nord montserratina, roca gris boníssima de patates i pastilles, a més, ben equipat i grau assequible i l'últim Ae amb ambient.
4/5 h cordada dj-poetapalmoide.
Via molt recomanable a incondicionals-clàssico-montserratins.
Per més info:
jordirenom@mesvilaweb.cat


Ressenya de la via Lord Byron, d'en David Hita

Ressenya de la via Lord Byron, d'en David Hita

Nou comentari
 

Comentaris:0


No hi han comentaris per aquesta piulada...

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.