Piulada
Escalada

Integral Puerta de la Roca a la Roca de Sant cugat la Plantació Montserrat


Dilluns 2 de Maig del 2011

Un dissabte mes la colla dels mòmies es tornen a retrobar a Montserrat i decidim per anar a la Plantació un altre vegada.La via escollida 190mts 6a màxim i obligat,comença a la Roca de Sant Martí per continuar desprès d'una petita desgrimpada per la Roca de Sant Cugat, amb unes 8 cintes i un joc de friends ja faren ja que es tracta d'un itinerari poc equipat i tampoc es que es poguí assegurar molt, nosaltres nomes equipen la fissura del tercer llarg amb un alien verd i l'ultimà tirada a la sortida de la reunió posen un altre cop l'alien i a la fissura del desplom un camelot del nº 1.
Via més d'estiu que no pas d'aquest temps ja que la seva orientació sud-oest fa que no tingui sol fins la tarde.
Via guapa on la dificultat radica en el poc equipament que ni-ha i on tindre que fer més d'una navegació per les plaques aixo si de molt bona roca.A destacar la via en el seu conjunt però en especial el quart llarg una placa força vertical i sostinguda amb algun aleje important.
el descens el mateix que per la territori Dakota piada fa poc.
Per la nit es tornen a retrobar per fer un sopar de germanor amb les nostres parelles i finalitzar el dia de la millor manera.
Cordada:Antonio i el Momieta


Antonio al primer llarg

Antonio al primer llarg

idem

idem

tercer llarg

tercer llarg

quart llarg

quart llarg

lluitan el 6a del quart llarg

lluitan el 6a del quart llarg

cimque llarg

cimque llarg

Jordi al cim de la Roca de Sant Marti

Jordi al cim de la Roca de Sant Marti

cordada feliz

cordada feliz

les tres cordades a la canal

les tres cordades a la canal

sopar de momies

sopar de momies

Nou comentari
 

Comentaris:0


No hi han comentaris per aquesta piulada...

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.