Piulada
Esquí de muntanya

Vanoise amb esquís


Dijous 12 d'Abril del 2012

Degut a la inestabilitat de la previsió meteorològica decidim no embrancar-nos en cap tipus d'activitat que ens pugui condicionar a una retirada complicada i decidim anar al refugi Prariond a passar els últims dies de vacances. Deixem el cotxe a Le Fornet i arribem al refugi foquejant per les Gorges de Malpasset. La previsió ha fet enrere molta gent i estem sols amb en Laurent i l'Émile, els guardes del refugi, que ens tracten d'una manera excel·lent i ens conviden a compartir una deliciosa fondue amb formatge del Beaufortain. La tònica dels dies següents és sempre la mateixa: dia tapat a primera hora del matí, clars a migdia amb molta calor i núvols d'evolució diurna per la tarda, que deixen una fina capa de neu nova per a fer unes esquiades acollonants. El primer dia fem l'ascensió al Gros Caval i al Cim de la Vache. El segon dia pugem a la Pointe de la Galise i al Grand Cocor. L'últim dia, ja amb una temperatura més freda, fem la Grande Aguille Rousse amb un espectacular descens amb neu pols. Ara el refugi ja està a petar i tornem a Le Fornet pel camí d'estiu...pel que pugui passar. En aquests quatre dies les condicions han estat molt canviants i el risc de trencar un pont de neu sobre les Gorges de Malpasset és alt. Quim i Pito.


+ 12 anys
Fondue al refugi Prariond

Fondue al refugi Prariond

Pujant Gros Caval

Pujant Gros Caval

Baixant Gros Caval

Baixant Gros Caval

Baixant Gros Caval

Baixant Gros Caval

Grande Aguille Rousse

Grande Aguille Rousse

Levanna

Levanna

La Vanoise

La Vanoise

Pointe de la Galise

Pointe de la Galise

Descens Pointe de la Galise

Descens Pointe de la Galise

Pujant Gran Cocor

Pujant Gran Cocor

Descens Grande Aguille Rousse

Descens Grande Aguille Rousse

Nou comentari
 

Comentaris:0


No hi han comentaris per aquesta piulada...

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.