Notícies
Cicle Excursionisme CEB


Sortida Senderisme a Les Agudes (La Selva/Vallés Occidental)

Dijous 16 de Gener del 2020

Sortida Senderisme a Les Agudes (La Selva/Vallés Occidental)

Sortida Senderisme a Les Agudes (La Selva/Vallés Occidental)

El proper diumenge 26 de gener el C.Exc. de Badalona organitzem una sortida de senderisme per fer un itinerari entretingut i diferent per pujar al cim de les Agudes (1705 m); al Parc Natural del Montseny.

Seguirem per camins i senders que envolten una de les fagedes més importants i boniques de Catalunya.

El recorregut és de nivell mig (2*) i és circular.

 

Aquesta sortida està indicada per a gent ja habituada a caminar i que en alguns punts haurà de fer una grimpada fàcil i divertida (utilització puntual de les mans per ascendir).

Un cop al cim podrem contemplar unes grans vistes del Pirineu, Prepirineu, Montserrat, Serralada Pre-litoral i d'altres serres de l'entorn.

Hores de marxa: Unes 5hores aproximadament.

Desnivell: Uns 650m aproximadament.

Dificultat: 2* Mig

 

Preu: Soci 12Eur NO Soci 17Eur (No inclou assegurança temporal obligatòria per aquells que no tinguin targeta federativa FEEC)

Animeu-vos i veniu a conèixer aquest indret del Massís del Montseny amb el CEB. Us hi esperem!

Cal inscripció prèvia en el següent enllaç fins dimecres 22/gen o bé el 23/gen a la secretaria del CEB.

Si sou Soci, cal que registreu el vostre DNI i data de naixement. El següent formulari s'omplirà automàticament amb les vostres dades

Si NO sou Socis, indiqueu en el menú desplegable Passaport i escriviu qualsevol número. Després preguem que empleneu el formulari amb el vostre nom i dades de contacte per poder posar-nos en contacte amb vosaltres.

Podeu trobar més informació adjuntada en el formulari d'inscripció:

1) Web: A la part esquerra del formulari podeu trobar enllaços a la informació detallada de la sortida i el llistat d'inscrits.

2) Mòbil: A la part esquerra a dalt teniu que desplegar el menú contextual per accedir als enllaços de la informació detallada de la sortida i el llistat d'inscrits.

 

Per qualsevol incidència, poseu-vos en contacte amb cebadalona@cebadalona.org

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.