Notícies
Cicle Excursionisme CEB


Cicle de sortides de senderisme 2020-21

CEB | Dilluns 9 de Novembre del 2020

Cicle de sortides de senderisme 2020-21

Cicle de sortides de senderisme 2020-21

Ja hi ha programades les sortides de Senderisme per a aquesta temporada. Cal tenir en compte que aquest any totes les activitats estan condicionades per l'evolució del COVID i de les restriccions que se'n deriven. Així doncs, caldrà estar atents a possibles canvis de dates i/o cancel·lacions de les activitats.

Com a les edicions anteriors us haureu d'inscriure a través del nostre web per saber quants serem i poder-les planificar correctament. El Centre proposa un calendari d'activitats i uns itineraris, així com el suport logístic necessari per organitzar-les. Els participants a les activitats programades hauran de complir amb els requisits mínims i indispensables per a cada activitat i hauran d'estar federats o bé disposar d'una assegurança per l'activitat en concret (en aquest cas el Centre la pot facilitar). És recomanable fer-se l'assegurança a principis d'any amb la finalitat d'amortitzar-la el màxim possible. A la secretaria del Centre us n'informaran. A la pestanya de programació hi trobareu la llista de sortides programades.

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.