Notícies
Centre Excursionista


CEB - Curs d'Escalada en Roca Nivell 1 - Del 13 al 26 d'octubre del 2021

Dimecres 4 d'Agost del 2021

CEB - Curs d'Escalada en Roca Nivell 1 - Del 13 al 26 d'octubre del 2021

CEB - Curs d'Escalada en Roca Nivell 1 - Del 13 al 26 d'octubre del 2021

Si us atrau l’escalada, ara teniu una oportunitat única per iniciar-vos!!! El  Centre Excursionista de Badalona organitza un Curs d’Escalada en Roca Nivell 1 del 13 al 26 d’octubre del 2021 dirigit a aquelles persones que volen iniciar-se en l’escalada en itineraris equipats.

Per a més informació i inscripcions podeu adreçar-vos a cebadalona@cebadalona.cat o trucar-nos al tlf.  93 389 43 97 (dimarts i dijous de 20:00 a 22:00) a partir del  14 de setembre. 

CEB_Curs Escalada_N1_Y21M10

 

Curs Iniciació a l’Escalada en Roca Nivell 1

Del 13 d’octubre al 26 d’octubre de 2021

Centre Excursionista de Badalona

Presentació:

L’escalada és una modalitat esportiva apassionant que permet descobrir l’essència i la bellesa de la muntanya vertical. Dirigit a aquelles persones que volen iniciar-se en l’escalada en itineraris equipats. Cal una condició física normal i no patir vertigen.

 

Objectius del Curs

Aquest curs té com a objectiu primordial formar els alumnes amb tots els coneixements necessaris per poder escalar vies equipades d’un llarg amb total seguretat i autonomia. (Escalada esportiva)

 

Continguts

- L’escalada i modalitats de pràctica.

- Materials utilitzats en l’escalada.

- Coneixement i aplicacions dels nusos bàsics.

- Tècniques de seguretat, progressió i descens.

- Ressenyes d’itineraris i graduacions de les vies.

- Coneixement del medi i zones de pràctica

 

Programa:

  • 13 d’octubre: Presentació del curs. Material, equip i nusos.

  • 16 i 17 d’octubre: Sortida teòric - pràctica.

  • 19 d’octubre: Teoria

  • 23 i 24 d’octubre: Sortida teòric - pràctica

  • 26 d’octubre: Cloenda.

 

En funció de les restriccions particulars que afectin al curs per la COVID-19 i amb l’objectiu de fer-lo viable, l’organització proposarà les mesures necessàries per tal d’adaptar el programa a les condicions vigents a cada moment. Entre d’altres mesures es podrà proposar la realització de les classes teòriques programades en espai exterior, de manera virtual, o bé de manera conjunta amb les classes pràctiques.

Les sortides pràctiques es realitzaran als llocs indicats per l’organització del curs. Els desplaçaments aniran per compte i càrrec dels participants.

Durant les classes pràctiques hi haurà un mínim d’un monitor per a cada 3 cursetistes.

Material necessari a portar per l’alumne
Vestimenta adient que permeti els moviments, peus de gat, arnès, casc, aparell de fre/assegurador (grigri, cistelles vàries) apte per a corda simple, 1 mosquetó  de seguretat HMS (o de pera), 3 mosquetons de seguretat (del tipus que sigui), 1,50 m de cordino de 6 mm., 2 cintes cosides d’entre 60 i 120 cm. aprox., cintes exprés (les que es tinguin), corda homologada per escalar en simple (si és possible).

* L’entitat i la direcció del curs poden aportar algun material en cas necessari.

 

Organització
Les sessions teòriques es realitzaran de 8 a 9:30 del vespre al local del CEB (C/ Sant Miquel de la Costa, 34)

Preu.
Socis CEB 100 €. No Socis 130 €

Aquest preu inclou: classes teòriques - pràctiques i el material tècnic col·lectiu

 

Els inscrits que no comptin amb la llicència federativa de l’any en curs hauran d’assumir el cost d’una assegurança temporal de la FEEC (llicència temporal) que serà tramitada per l’organització del curs.

Aquest preu no inclou les despeses de transport alimentació que es derivin de les sortides pràctiques.

Inscripció

El termini d’inscripció és del 14 de setembre al 7 d’octubre de 2021.

Les places estan limitades a 12 participants. La inscripció es farà per rigorós ordre d’inscripció a la Secretaria del CEB.

 

Normes d’organització

Podran inscriure’s totes aquelles persones que tinguin 18 anys complerts o més.

Els participants es comprometen a seguir les indicacions dels monitors/ instructors, els quals no es faran responsables de les conseqüències derivades de l’incompliment d’aquestes indicacions. El paper dels monitors / instructors, en aquest aspecte, està dirigit a minimitzar el risc inevitable que la pràctica de l’escalada comporta, i que els participants del curs assumeixen al inscriure’s al curs. L'organització no es responsabilitza dels possibles accidents.

La Direcció del curs es reserva el dret a canviar el programa així com d’excloure tots aquells que, pel seu comportament o manca de respecte als companys i monitors, o que mostrin incapacitat, dificultin la finalitat del curs. Qualsevol imprevist serà resolt, de manera inapel·lable, per la Direcció del curs.

Un cop iniciat el curs no es retornarà cap pagament, tret dels casos que atengui i resolgui la Direcció del CEB. El sol fet d’inscriure’s dona a entendre la total acceptació del programa i de la normativa del curs.

 

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.