Notícies
Cicle de Projeccions


CEB - Projecció 'Pedalant per tres països africans' - 07 Oct a les 20:30h

Diumenge 3 d'Octubre del 2021

CEB - Projecció 'Pedalant per tres països africans' - 07 Oct a les 20:30h

CEB - Projecció 'Pedalant per tres països africans' - 07 Oct a les 20:30h

Projecció "Pedalant per tres països africans" a càrrec d'Manel Broch, Jaume Carreras i Manel Garcia. Dijous 7 d'octubre a les 20:30. Entrada lliure

Volem de Barcelona a Banjul (Gàmbia) ens allotgem a Brikama. Hem pedalat 12 dies, fent molta incidència a Guinea Bissau i la zona de Casamançe (Senegal). La mitja de les etapes han estat al voltant de 70 quilòmetres, tot i que van haver-hi dues que van superar els 90 Km i una els 100. A Varela vam fer un dia de descans, que vam aprofitar per fer una excursió a una llacuna per veure flamencs (11,4Km). El terreny per on hem pedalat, no tenia grans desnivells, en total hem fet 4.865 metres de desnivell positiu, això vol dir una mitja de 405 metres. Hem tingut dies de molta calor, principalment els tres primers, arribant a haver d'aguantar temperatures de 42-43 graus, acompanyat de la calitja (calima) provinent del Sàhara.

 

* D'acord a les recomanacions COVID-19 de la Generalitat de Catalunya, es prega inscripció prèvia en el següent enllaç per tenir traçabilitat en cas de necessitat.

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.