Notícies
Junta


Presentació guia "Marruecos en bici" d'en Manel Broch

Dimecres 12 d'Octubre del 2022

Presentació guia "Marruecos en bici" d'en Manel Broch

Presentació guia "Marruecos en bici" d'en Manel Broch

El proper dijous 3 de novembre a les 20:30 h,  en Manel Broch ens presentarà el seu nou llibre "Marruecos en bici" on ens mostra 6 rutes per l'Anti Atlas. Aquestes rutes han estat traçades gràcies al gran bagatge d'en Manel deprés de més de 20 visites per aquetes terres.nostre soci Manel Broch,  ha escrit aquesta  guia d'itineraris en bicicleta per Marroc. Ha estat editada per Editorial Prames i és el fruit de més de vint viatges a dues rodes per aquell país africà.

L'àmbit geogràfic de la guia és l'Anti Atlas, la regió muntanyosa mes al sud d'aquell pais, tocant ja al desert del Sahara.
Només hi ha una altra guia semblant en castellà, i aquesta destaca per la precisió en la cartografia i en els acurats tracks que l'acompanyen.
Estem segurs que aquest nou llibre serà imprescindible pels que es vulguin endinsar en aquell pais d'una forma tan autèntica i esforçada.
Enhorabona Manel !

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.