Notícies
Centre Excursionista


Notes de secretaria

Diumenge 8 de Desembre del 2013

LLICÈNCIES 2014 A partir del dijous 12 de desembre ja es pot passar per secretaria a tramitar les llicències federatives pel 2014. recordeu que si voleu tenir-la pels primers dies de l'any cal haver-la tramitat durant el més de desembre. Informació de les llicències sub 18 i majors de 18 i de les llicències sub 14 i sub 16 DIA INTENACIONAL DE LES MUNTANYES El diumenge 15 de desembre trobada a l'ermita de Sant Onofre a les 11 del matí Impulsada de l'àrea de Territori Sostenibilitat és dirigida a:

  • Persones vinculades al Par de la Serralada de Marina
  • Socies del centre Excursionista de Badalona
  • Associació de Veïns del barri de Canyet
  • i a tothom qui se senti identificat amb el rebuig de la degradació ambiental de les nostres muntanyes.

farem una fotografia col·lectiva i una gravació de TV de Badalona per donar testimoni d'aquesta data, proposada per l'Assemblea General de les Nacions Unides i que es cel·lebra cada 11 de desembre des de l'any 2003 Si no preservem les muntanyes l'ecosistema s'anirà empobrint i les conseqüències poden ser irreparables PROGRAMA 41 SOSTRES COMARCALS DE CATALUNYA Punta del Curull (1.021 m.) a la serra de la Llena, SE de la comarca de les Garrigues, desnivell des d'on s'ataca + / - 321 m. hores de marxa estimades 2 1/2. De passada i en una escapadeta pujarem també al Tossal de l'Infern que amb els seus 303 m. d'alçada i 16 m de desnivell des d'on es deixa el cotxe, és el punt culminant de la comarca del Pla d'Urgell. Pressupost uns 15€, més el menjar en un bar Hora de sortida de Badalona a les 7 hores Lloc de trobada El Museu Vocals: Rosa Colomé i Santi

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.