Notícies
Centre Excursionista


60a Caminada de Regularitat per la Serra de Marina

Diumenge 17 de Novembre del 2013

60a Caminada de Regularitat per la Serra de Marina

60a Caminada de Regularitat per la Serra de Marina

Avui s'ha disputat 60a edició la Caminada de Regularitat per la Serra de Marina. El temps ens ha respectat i hem pogut fer la prova en prou bones condicions. Enguany és el Campionat de Catalunya, així que ja tenim campions provisionals, esperant que la classificació sigui definitiva. Son en Joan Viladrich Cases i en Josep M. Costa Jiménez del C.E. Avinyó. Aquí podeu trobar la informació de la Caminada i la classificació 60a Caminada de regularitat per la serra de Marina Us esperam a tots a l'entrega de premis al nostre local, al carrer de la Costa, 13 el dijous 21 a les 20h30.

CLASSIFICACIÓ DE LA CAMINADA 2013


Què és la CAMINADA DE REGULARITAT?

La" Caminada de Regularitat" es una competició per parelles en base a la regularitat lliure.

L'objectiu de cada parella participant és el de trobar un ritme de caminar normal i regular adaptat al terreny i que haurà de mantenir al llarg de tot el recorregut.

Una manera fàcil d'entendre-ho és pensar que no s'ha de córrer a les baixades ni s'ha d'anar molt lent a les pujades.

La organització estableix al llarg del recorregut un seguit de controls on s'anota el temps efectuat per cada parella en cada tram. Acabada la caminada, per saber quina ha estat la parella més regular, la organització partint del control de referència de la taula de temps oficial estableix el càlcul per tots els altres controls horaris aplicant el diferencial de temps obtingut del control de referència, sent, per tant, la parella que mantingui aquest diferencial de temps més estable, entre controls respecte als temps marcats per la organització, la més regular.

Si voleu ampliar encara més aquesta informació i conèixer les diferents modalitats de marxes tècniques que hi ha, ho podeu fer aquí:
http://www.feec.cat/marxes-tecniques

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.