Notícies
Centre Excursionista


LA CAMINADA EN JOC

Dilluns 14 d'Octubre del 2013

LA CAMINADA EN JOC

LA CAMINADA EN JOC

Enguany celebrem la 60a edició de la Caminada de Regularitat, l'activitat més consolidada del nostre centre i que apropa els participants al nostre entorn natural més proper: la Serralada de Marina. Amb un itinerari variat, podrem gaudir dels racons més bonics i amagats de la serra, tot transitant per rieres, camins i corriols i que ben segur sorprendran a més d'un participant! Per celebrar aquests 60 anys us proposem La Caminada en Joc. Volem que a través del joc conegueu les intimitats del Centre i la Caminada. Durarà quatre setmanes, i hi haurà tres preguntes per contestar durant tota la setmana.

Reglament Caminada de Regularitat 2013


Què és la CAMINADA DE REGULARITAT?

La" Caminada de Regularitat" es una competició per parelles en base a la regularitat lliure.

L'objectiu de cada parella participant és el de trobar un ritme de caminar normal i regular adaptat al terreny i que haurà de mantenir al llarg de tot el recorregut.

Una manera fàcil d'entendre-ho és pensar que no s'ha de córrer a les baixades ni s'ha d'anar molt lent a les pujades.

La organització estableix al llarg del recorregut un seguit de controls on s'anota el temps efectuat per cada parella en cada tram. Acabada la caminada, per saber quina ha estat la parella més regular, la organització partint del control de referència de la taula de temps oficial estableix el càlcul per tots els altres controls horaris aplicant el diferencial de temps obtingut del control de referència, sent, per tant, la parella que mantingui aquest diferencial de temps més estable, entre controls respecte als temps marcats per la organització, la més regular.

Si voleu ampliar encara més aquesta informació i conèixer les diferents modalitats de marxes tècniques que hi ha, ho podeu fer aquí:
http://www.feec.cat/marxes-tecniques

Avís informatiu: aquest lloc web pot utilitzar cookies per millorar la seva navegació. Si vols veure el contingut d'aquest lloc web hauràs de acceptar les cookes segons la legislació vigent al nostre país. Si no acceptes, no podràs continuar navegant pels nostres continguts. Cliqueu per acceptar les galetes.